Het uur U nadert…..

Stem en doe mee aan de jaarveragdering!

Op 21 maart hebt u in basisschool Gein uw stem kunnen uitbrengen voor de nieuwe Gemeenteraad. Op 11 april kunt u nogmaals uw stem uitbrengen, maar dan voor het nieuwe bestuur van de Vereniging GeinDrieDorp.

Voor het bestuur hebben zich al een aantal GeinDrieDorpers kandidaat gesteld. Ook u kunt zich kandidaat stellen. Aanmelden bij Peter Vrieler, de huidige voorzitter, petervrieler@gmail.com, telefoon: 06-23198862

Om het bestuur ook een afspiegeling te laten zijn van de wijk zijn jongere GeinDrieDorpers nodig. Ervaring is niet vereist, wel belangstelling in de wijk en u moet wat tijd reserveren. Het bestuur vergadert ongeveer vier maal per jaar een avond en de tweede woensdag in april is de jaarvergadering met de leden. Het DB (Dagelijks Bestuur) , voorzitter, secretaris en penningmeester, kost iets meer tijd. U krijgt er ook wat voor terug: een nieuw netwerk, veel informatie en leuke contacten.

Tijdens de jaarvergadering presenteren de nieuwe werkgroepen zich. Zij geven adviezen aan het bestuur en pakken activiteiten op. En wilt u ook de handen uit de mouwen steken met de activiteiten van de werkgroepen? Meldt u zich dan op 11 april aan bij de werkgroep van uw keuze/belangstelling. Ga aan de slag met het verbeteren van en leuke activiteiten in onze wijk!

Noteer alvast de datum in uw agenda: woensdagavond 11 april 2018, aanvang 20:00 uur in basisschool Gein, Cornelis Aarnoutsstraat 80  (ingang Willem Gerrespad).

U mag stemmen als u lid bent van de vereniging. U bent lid als u jaarlijks minimaal € 5,00 betaalt aan de vereniging. Hebt u nog niet betaald, maak dan alsnog dit bedrag over op rekening van de vereniging GeinDrieDorp, zie bladzijde 2 van de Gein3dorper.

Ik zie u graag op 11 april.

Astrid Roijen, kandidaat bestuurslid

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: