Zullen we schuifelen?

Moderne dans voor iedereen van 60 tot 100 jaar gaat weer van start!

Dance Connects Community organiseert net als in voorgaande jaren wekelijkse moderne danslessen voor iedereen van 60 jaar en ouder. Wie het leuk lijkt om via moderne dans zijn of haar creativiteit te uiten, lichaam en geest te versterken en daarbij graag buurtgenoten ontmoet, is vanaf maandag 20 januari welkom bij Buurthuis Holendrecht op het Holendrechtplein, bij woonzorgcentrum Eben Haëzer op Wisseloord en bij cultureel centrum NoLimit op Geldershoofd.

Moderne dans bij Dance Connects is dans, lekker swingende muziek, actief bezig zijn en bovendien je creativiteit en fantasie aanspreken. Met of zonder ervaring, met of zonder fysieke beperking, iedereen kan meedoen. De moderne danslessen worden gegeven door professionele en enthousiaste dansdocenten met een groot hart en oog voor persoonlijke mogelijkheden. Ook worden er regelmatig professionele muzikanten uitgenodigd om live te komen spelen tijdens de dansles.
Dance Connects Community wordt mede mogelijk gemaakt door o.a. Gemeente Amsterdam en biedt lessen voor 60+, 40+, speciale Slow Flow lessen, waaraan je zowel staand als zittend mee kan doen, en CLUB DANS, dansavonden voor jong en oud.
Met Stadspas krijg je korting en de lessen zijn gratis voor mensen die op of onder bijstandsniveau leven. Met Stadspas groene stip kun je gratis meedoen dankzij het Seniorensportfonds.

Moderne Dans 60-100+ 
Elke maandag van 10.00 – 11.30 uur
Buurthuis Holendrecht
Holendrechtplein 38
1106 LP Amsterdam

Moderne Dans 60-100+ / Slow Flow
Elke dinsdag van 11.00 – 12.00 uur
Eben Haëzer
Wisseloord 219
1106 MB Amsterdam

Moderne Dans 60-100+
Elke donderdag van 10.00 – 11.30 uur
NoLimit
Geldershoofd 80
1103 BG Amsterdam

 

 

 

%d bloggers liken dit: