Bijeenkomsten Toekomstplan Gaasperplas

Het projectteam Gaasperplas organiseert 3 informatiebijeenkomsten over het Toekomstplan Gaasperplas. U bent van harte welkom!

Wat u kunt verwachten

Op de informatiebijeenkomsten kunt u met de leden van het projectteam en medewerkers van Groengebied Amstelland praten over het Toekomstplan Gaasperplas. Over het ontwerp, beheer en zelfbeheer, meedenken en meedoen en over de vervolgstappen. Deel uw mening, bespreek uw zorgen en stel uw vragen.

Datums en tijden

U kunt binnenlopen wanneer het u uitkomt. De informatiebijeenkomsten zijn op:

Dinsdag 28 januari

  • Van 17.00 tot 20.00 uur
  • Stadskantoor Zuidoost, Plaza 1ste verdieping, Anton de Komplein 150

Donderdag 30 januari

  • Van 17.00 tot 20.00 uur
  • Buurthuis No Limit, Geldershoofd 80

Dinsdag 4 februari

  • Van 17.00 tot 20.00 uur
  • Planetarium Meeting Center, Kromwijkdreef 11

Reageren op het plan

Tijdens de informatiebijeenkomsten kunt u een enquête invullen over het ontwerp voor de Gaasperplas. Deze enquête nemen we af om een beeld te krijgen hoe Amsterdammers over het ontwerp denken. De resultaten leggen we voor aan het bestuur van stadsdeel Zuidoost. U kunt deze enquête ook online invullen

Officiële zienswijze

Wilt u een officiële zienswijze indienen? Dat kan via het digitale formulier

Het projectteam reageert op alle zienswijzen in de nota van beantwoording. Inzenders krijgen bericht zodra de nota van beantwoording beschikbaar is.

Het bestuur van stadsdeel Zuidoost en de gemeenteraad betrekken de nota van beantwoording bij hun besluit over het Toekomstplan Gaasperplas.

Zie ook

%d bloggers liken dit: