Wat willen wij als bewoners van Gein3?

Beste Gein3bewoner,

We leven momenteel in bizarre tijden en het zou best kunnen zijn dat we op de drempel staan van blijvende veranderingen. Het coronavirus is ontwrichtend maar laat ook een andere kant zien. Opeens is het ‘met zijn allen’ in plaats van ‘zelfredzaamheid’ en applaudisseren we voor zorgmedewerkers en krijgen leraren, schoonmakers en andere beroepen opeens onze waardering.

In Gein3 merk je dat buurtgenoten elkaar nu vaker groeten en helpen en dat er meer sociale binding en creativiteit ontstaat. Dat roept de vraag op of we deze binding ook willen vasthouden. Onze wijk vergrijst, de behoefte aan zorg neemt toe en daarnaast komen allerlei vragen op ons af zoals rond de energietransitie. Dat is de reden waarom de redactie van de Gein3Dorper u als bewoner van Gein3 in het zomernummer aan het woord wil laten.

Welke ideeën en suggesties heeft u om onze wijk te verbeteren ook na de coronacrisis?

Zo ontstaat er een concreet beeld van wat wij als bewoners uit verschillende leeftijdsgroepen en achtergronden belangrijk vinden. U kent vast nog meer bewoners in Gein3 met ideeën en suggesties; daarom vragen we u om deze oproep door te willen geven.

Laat ons uw mening, idee, suggestie of initiatief weten via redactie@gein3dorp.nl In het zomernummer van de Gein3Dorper worden alle ideeën en suggesties gepubliceerd.

Redactie Gein3Dorper,
Dini Zoet, Monique Verkerk, Ad Grool

 

 

 

 

 

 

 

%d bloggers liken dit: