Nieuwjaarsbijeenkomst Gein3 op 10 januari

Maarten Vlijmincx, kandidaat voorzitter Vereniging Gein3dorp, wenste op zondagmiddag 10 januari via een digitale stream de Gein3dorpbewoners álle goeds toe voor het nieuwe jaar. Vanwege de huidige omstandigheden was een gebruikelijke nieuwjaarsreceptie helaas niet mogelijk. Wel kon in de school een digitale Bingo gehouden worden. Zo was er toch contact met elkaar, want meer dan ooit hebben we elkaar nodig. Samen plezier maken en aandacht voor elkaar hebben vergroot onze saamhorigheid en zelfredzaamheid.

De Bingo werd op vermakelijke manier gepresenteerd door het duo Monique Verkerk en Floor de Boer. Andres Reyes Rios, kandidaat bestuurslid, zat achter de knoppen van de laptop voor de chatfunctie en controle van de genoemde Bingocijfers. De adverteerders in de Gein3dorper hadden bijzonder mooie prijzen ter beschikking gesteld. Het eerste straatje werd vlot gewonnen door Gerie, die blij was met haar geurstokjes van Platja.

Bij de prijs voor het hele blad riepen zeven mensen tegelijkertijd Bingo. Dat werd loten voor de bon om gratis een maand te sporten bij sportcentrum Pleizier. Er was een vervangende prijs voor de anderen, bijvoorbeeld een stoere klustang van Sybrands of een mooie portemonnee van de Wereldwinkel Abcoude. De tweede ronde was het spannendst, daar was eén gelukkige Gein3 bewoner die Bingo kon roepen en Cor Cordes won daarmee de Jumbo-bon.

Veel dank aan de sponsoren. Veel dank aan de bewoners die meespeelden. Volgens Andres was de middag voor herhaling vatbaar, zo stelde hij bij de afsluiting. Heeft u ideeën om elkaar te ontmoeten in deze anders-dan-andere tijden? Laat het weten, mail het naar secretariaat@gein3dorp.nl

De Nieuwjaarstoespraak van Maarten Vlijmincx is hieronder terug te lezen. We hopen u in het nieuwe jaar spoedig te ontmoeten. Dan graag met het voltallige bestuur, daarvoor wensen we Ad Grool veel beterschap toe.

%d bloggers liken dit: