Opruimdag door Jongeren

Ympact020 is een organisatie die jongeren​ activeert om zich vrijwillig in te zetten voor Amsterdam(mers). ​Deze week hebben we activiteiten met veel jongeren die zich als vrijwilliger inzetten, iets dat we graag met jullie delen. ​Op 3 en 4 juni gaan 80 scholieren van 12-18 jaar zich inzetten in Amsterdam, middels verschillende projecten. Ik hoop dat jullie enthousiast worden van onderstaand project en hoor het heel graag als jullie deze onder de aandacht willen brengen. Jullie zijn uiteraard uitgenodigd om langs te komen en/of deel te nemen.

Vrijdag 4 juni: clean-up in het Vondelpark. ​Jongeren zijn vaak in het nieuws door de rommel die zij achterlaten in het Vondelpark. Maar deze jongeren gaan opruimen! Met het mooie weer maakt iedereen dankbaar gebruik van de parken en het buitenzijn. Helaas laten veel mensen hun troep buiten slingeren. Om iets terug te doen voor de stad, gaan we op deze dag op zoek naar zwerfaval in het Vondelpark! Een groep van ​bijna 30 ​jongeren gaat op pad.  

Verder gaan jongeren bloemen rondstrooien voor de bijen, tuinen opknappen van mensen die dat zelf niet meer kunnen, bakken voor daklozen en voor de zorg en helpen in een natuurspeeltuin.

Voor meer informatie over het project kunt u contact opnemen via anette@ympact020.nl of via 06-15397920. Hopelijk zien we deze positieve actie met enthousiaste jongeren binnenkort terug bij jullie! 😊


Met hartelijke groet,
Anette van Leeuwen, Medeoprichter Ympact020 06-15397920

%d bloggers liken dit: