Musical4daagse voor kinderen van 6-12 jaar, doe jij mee?

Theater? Ooit binnen geweest in dat grote gebouw? Wat gebeurt er daar tijdens een voorstelling en hoe is het om daar op het toneel te staan?
Deze zomervakantie kunnen kinderen van 6 t/m 12 jaar zelf op het toneel staan. 4 dagen zingen, dansen en acteren, dat ga jij doen tijdens De Musical4daagse.

De Musical4daagse is een uniek project dat kinderen vanaf zes jaar stimuleert hun eigen talenten te ontwikkelen. Met iedere groep maken de docenten binnen vier dagen een musical.

De Musical4daagse zorgt ervoor dat de kinderen (en de ouders) zich bewust worden wat theater kan betekenen. Maar dat niet alleen, iedereen die meedoet met De Musical4daagse krijgt een ervaring om nooit meer te vergeten. Als de kinderen later het theater binnen stappen zullen ze altijd aan het moment denken wanneer zij op het toneel stonden tijdens De Musical4daagse.

De Musical4daagse is voor iedereen vanaf 6 t/m 12 jaar. Voor jou en voor je ouders een unieke ervaring. En dat is bijna net zo cool als het feit dat De Musical4daagse samenwerkt met 13 theaters in heel Nederland. In elke vakantie, vier dagen zingen, dansen en acteren.

Je hebt geen ervaring nodig. Het theater is voor ieder kind. Zie jij jezelf daar al staan? Kriebels in je buik… Nog 1 minuut en dan sta jij op het toneel in de spotlights. Het publiek kijkt naar je en het is muisstil… En dan, het applaus… Het lijkt wel magisch.

http://www.musical4daagse.nl/amsterdam

Wat is belangrijk om te weten?

12 t/m 15 juli Theater Amsterdam

09:00 tot 14:00 uur

6 t/m 12 jaar

4 dagen zingen, dansen en acteren

%d bloggers liken dit: