Trainen bij het strandje

Vereniging Conditietrainen Gaasperdam biedt de mogelijkheid om de hele zomer aan je conditie te werken. De gratis kick-off vindt plaats op zaterdag 10 juli  wordt om 9.30 uur.  

De trainingen worden gegeven op donderdagavond van 18.30 tot 19.30 uur en zaterdagochtend van 9.30 tot 10.30 uur. Buiten, op de grasvelden naast Ballorig, bij het strandje aan de Gaasperplas. Deelname kost 15 euro per maand voor één uur training per week. 

De outdoortrainingen zijn voor volwassen. Pittige trainingen, maar voor iedereen toegankelijk ongeacht je niveau. Onder professionele begeleiding word je uitgedaagd om je eigen grenzen te verleggen en je conditie te verbeteren. 

Er zijn nog plaatsen vrij. Dus geef je op voor de gratis kick-off op zaterdag 10 juli om 9.30 uur en gun je lijf een boost! Aanmelden kan via conditietrainengaasperdam@gmail.com of door te bellen naar 020-6979973. Voor wie liever binnen willen sporten, ook dat kan bij de Vereniging Conditietrainen Gaasperdam. Kijk naar onze website www.conditietrainen-gaasperdam.nl voor de mogelijkheden. 

%d bloggers liken dit: