Dans deze zomer mee!

Dance Connects Community begint haar zomerprogramma op maandag 30 mei met een week vol gratis kennismakingslessen. Moderne Dans en Dansmix voor iedereen vanaf 50 jaar, binnen en buiten, waarin beweging, dans en verbinding centraal staan.

Het zijn lessen waarin diverse dansstijlen en muziekstijlen voorbij komen en worden uitgediept. In de moderne danslessen is er veel aandacht voor expressie en improvisatie, in de dansmix lessen is er veel aandacht voor choreografieën en conditie opbouwen.

Een zomer vol dans is wat Dance Connects biedt. Voor iedereen die niet op vakantie gaat of kan, voor iedereen die ook tijdens de zomermaanden lekker in beweging wil blijven en voor iedereen die mensen van gelijke leeftijd wil ontmoeten op een ontspannen en actieve manier.

Kennismakingsweek

In de week van 30 mei t/m 3 juni zijn er door de hele stad gratis kennismakingslessen te volgen. Op 14 locaties in Amsterdam en Amstelveen komen mensen bij elkaar om te dansen en te kijken of dans een manier voor hen is om in beweging te zijn en blijven. De kennismakingsweek heeft een heel open karakter, juist om mensen die benieuwd zijn naar dans, maar de stap nog niet hebben durven zetten, de mogelijkheid te bieden eens te komen proeven.

ZUIDOOST

BUITEN / DANSMIX 50+

Nelson Mandelapark

Ontmoetingsplek: Basisschool De Rozemarn, Huntum 16

Donderdag 10.00 – 11.00 uur

Kennismakingsles donderdag 2 juni

Lessen zijn gratis voor iedereen op of onder bijstandsniveau.

Proefles is gratis en later instromen kan altijd.

Informatie en reserveren:

http://www.danceconnects.nl

info@danceconnects.nl / 020-211058

%d bloggers liken dit: