Culiwalk Zuidoost

De Amsterdamse Poort ontwikkelde een gloednieuwe CuliWalk. Een bijzondere tour door Zuidoost die online te volgen is.

Tijdens de CuliWalk Zuidoost ga je op ontdekkingsreis langs alle culinaire en culturele plekken die Amsterdam Zuidoost te bieden heeft. Laat je inspireren door de bijzondere ondernemers, unieke kunstwerken en bruisende markten. Bewandel deze tour en zie het gebied zoals je dit nog niet eerder zag.

Je kunt Zuidoost op verschillende manier ontdekken. Op pad met de kids? Neem de Kinderroute en ontdek Amsterdam Zuidoost door de ogen van je kinderen, met Kids proof snacks en verstopte speelplekken. Zin om al het culinaire spektakel van de wijk te ontdekken? Ga dan voor de Culinaire route. Of ben jij kunstzinnig ingesteld? Dan is de Kunstroute ideaal voor jou om alle verborgen artistieke parels van Zuidoost te ontdekken! 

Naast deze drie routes kun je ook op Borrelroute, en op Marktroute (alleen op zaterdagmiddag, wanneer de markten allemaal open zijn).

Je kunt de CuliWalk zowel lopend als fietsend doen, en geheel op eigen initiatief en op je eigen tijdstip. De looproutes zijn al voor je uitgestippeld en gemakkelijk te volgen met behulp van de online kaart. Bij de deelnemende stops kom je QR codes tegen met interessante weetjes, audiofragmenten, video’s en tips.

De routes zijn binnen enkele uren te lopen. Neem dus een vriend, vriendin, broer, zus of je ouders mee en ontdek Zuidoost!

Bekijk alle routes en de online kaart op www.amsterdamsepoort.nl/culiwalk