Tanja Jadnanasing komt naar u toe!

Mijn collega’s Jakob Wedemeijer, Dirk de Jager en ik willen als dagelijks bestuur doen wat het beste is voor Zuidoost. En om erachter te komen wat dat is, praten wij met bewoners en ondernemers. Om te luisteren naar de ideeën die u hebt om uw flat, straat, winkelcentrum of plein, parkje mooier en fijner te maken. Want wie weet beter dan u wat nodig is om Zuidoost een mooiere en fijnere woon- en werkplek te maken voor ons allemaal. Hebt u een idee om uw buurt leefbaarder te maken? Wilt u vertellen wat goed gaat in uw buurt? Dat wil ik graag horen! Zo leer ik uw buurt beter kennen. Ik ben portefeuillehouder van Gaasperdam en Driemond.

Wilt u met mij in gesprek?

Dat kan op dinsdag 23 april van 17.30 tot 19.00 uur in buurthuis Gein, Wisseloord 83.

Elk gesprek duurt ongeveer 10 minuten. Als u langs wilt komen, wilt u zich dan vooraf aanmelden? Dat kan tot maandag 15 via bestuursondersteuning.sdzo@amsterdam.nl.. Zet uw telefoonnummer erbij en schrijf over welk onderwerp u het wilt hebben. Dan kan ik me goed voorbereiden.

Ik ben elke maand in de buurt. Dus als u deze keer niet kunt komen, dan hoop ik u een volgende keer te zien. De datum en plek maak ik later bekend. Hou deze site dus in de gaten.

Ik verheug me op ons gesprek.

Hartelijke groet,
Tanja Jadnanansing

In principe kunnen de bestuurders maximaal 9 gesprekken voeren per keer. Dat betekent dat er niet altijd voor alle belangstellenden tijd is. Als dat zo is, ontvangt u daarover zo snel mogelijk bericht. U kunt zich dan opnieuw voor de volgende gespreksronde melden. We hanteren geen wachtlijsten.

tanja_940x415

https://www.amsterdam.nl/nieuws-gaasperdam/naar-u-toe/

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: