Fashion pop-up event 20 en 21 oktober Amsterdamse Poort

AMSTERDAM – Op vrijdag 20 en zaterdag 21 oktober organiseert Patta Foundation in samenwerking met de Amsterdamse Poort het evenement Kicks & Fits. Dit is hét fashion pop-up event van Zuidoost dat je niet wil missen. Patta heeft een opkomende merken uit netwerk gevraagd om hun nieuwste collectie te verkopen bij ons in het centrum en programmeert inspirational talks met internationale gasten. 

Op Bijlmerplein 135, tegenover McDonald’s, kun je kleding shoppen van Demeanor, Fat Crayon Creative, Hafsyja Moussa, Camino, Secluded, Never Everland en Sanslimite Worldwide en Two4One. Twee dagen lang verkopen ze hun ‘Fits’ verkopen vanuit een eigen stand. Je kunt je sneakers laten cleanen door DFNS en Bright Cleaning en DJ’s zullen het event voorzien van toffe muziek. Ook kun je luisteren naar inspirerende talks van Nicole Brown van Nike Black Employee Network met als onderwerp “Entrepreneurship & corporate agility are the key ingredients to success super-powered by my cultural identity” en Lee en Matta van Gowtu bespreken “The road to Gowtu”. 

Patta Foundation is gevraagd om de invulling van het evenement vorm te geven door de brands en sprekers te rekruteren. “We organiseren dit met de Amsterdamse Poort omdat we een licht willen schijnen op ondernemerschap en creatives die de toekomst zijn voor niet alleen Amsterdam, maar voor heel Nederland”, zegt Giano Codrington van Patta over deze unieke collaboration. 

Zorg dus dat je ook aanwezig bent bij hét fashion pop-up event van Amsterdam. 

Locatie: Bijlmerplein 135, Amsterdamse Poort 

Tijd: Vrijdag 20 en zaterdag 21 oktober van 12.00 tot 20.00 uur 

Info: https://www.amsterdamsepoort.nl/kicks-fits/