Vrijmarkt-Oud Hollandse spelletjes-Springkussens-Muziek-Gezelligheid

Donderdag 27 april 2023 is het zover! De tweede Koningsdag Gein3Dorp is een feit. Vrijmarkt, foodtrucks, hapjes & drankjes, muziek en gezelligheid voor jong en oud. Kom staan of lekker struinen op de vrijmarkt, spring een gat in de lucht op één van de vele springkussens en vermaak je met oud-Hollandse spelletjes.

De activiteiten vinden plaats op en rondom de veldjes Cornelis Aarnoutsstraat en Anne Kooistrahof. Koningsdag Gein3Dorp is er voor en door de buurtbewoners, samen maken we de gezelligheid. We willen iedereen dan ook van harte uitnodigen om te komen staan met de beste tweedekansjes, boeken, kleding, speelgoed en andere pareltjes van-heb-ik-jou-daar! Ook zouden we het héél leuk vinden als je de vrijmarkt komt verrijken met traditionele Koningsdag activiteiten of je te gekke kunsten komt vertonen. Samen maken we Koningsdag Gein3dorp! Koningsdag Gein3dorp is er dus in de eerste plaats voor en door buurtbewoners. Maar natuurlijk is iedereen welkom. Het evenement is openbaar en gratis toegankelijk.

Deze feestelijke dag is niet mogelijk zonder subsidie, donaties en sponsoring. Koningsdag wordt mede mogelijk gemaakt door het Buurtbudget Gein. Bijzonder veel dank aan de vereniging Gein 3 Dorp en alle lokale ondernemers die een bijdrage doen om deze dag mogelijk te maken!

Groetjes van ‘Het Feest Collectief Gein3dorp’,

🎪www.gein3feest.nl🎪

Sponsors, magnaten en weldoeners:

🎗️ Buurtbudget Gein
🎗️ Vereninging Gein 3 Dorp
🎗️ Jumbo Verboom
🎗️ Sportcentrum Pleizier
🎗️ Bouw Ruimers
🎗️ Vinkgor Event Services
🎗️ Amsterdamse Loodgieters Centrale
🎗️ Rostbouw / Lijnzaad Timmerwerken
🎗️ Waterfix Loodgietersbedrijf
🎗️ Van Gent Makelaardij
🎗️ Timmer en Onderhoudsbedrijf van Bockel
🎗️ Huiser Timmer- en Klusbedrijf
🎗️ Puttmann Juweliers
🎗️ Puttmann Timmerwerken
🎗️ Pietersma Snacks
🎗️ Seven Cinematics (misschien)
🎗️ Van Niel Safety Services

Advertentie
%d bloggers liken dit: